WELKOM BIJ NEXTHIFI - HOFWEG 10 3208 LE SPIJKENISSE - OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

Bowers & Wilkins Formation Demo

Bowers & Wilkins Formation

Het Britse B&W heeft zich als doel gesteld om True Sound ook draadloos mogelijk te maken. Een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit, aldus het merk; de draadloze prestaties evenaren de audioprestaties. Het resultaat? De Bowers & Wilkins Formation-serie, momenteel bestaande uit de Formation Duo, Formation Wedge, Formation Audio, Formation Bar én Formation Bass. 

Formation Demo-avond 20-6

Benieuwd naar deze fantastische speakers? Dan is dit uw kans om vrijblijvend onze demo-avond te bezoeken en de Formation speakers te beluisteren. Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij u op donderdagavond 20 juni alle producten uit de range zien en horen en worden al uw prangende vragen beantwoord. Aub even aanmelden met uw naam en aantal personen via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Series mikt op liefhebbers van stereo én van surround. Het is dan ook een grote familie, met acht nieuwe modellen.

De goedkoopste 700-speaker start aan 499 euro, de duurste tikt af op 1.999 euro. De nieuwe 700-reeks is beschikbaar in een glossy zwart, satijnwit of rosenut. Stefan Zaunbrecher stelt ze aan je voor (bron: hifi.nl): https://youtu.be/Hbq0Q2qphU4

 

Tidal Master Hi-res streaming

Tidal heeft op CES 2017 een nieuwe feature gepresenteerd: Master. Deze toevoeging aan het aanbod van de streaming muziekdienst maakt het abonnees van het HiFi-pakket mogelijk om van opnames in masterkwaliteit te genieten.

Lees verder

Mooi artikel over de Bowers & Wilkins Soundframe  op hifi.nl

Sinds de jaren tachtig is het er voor de audio/video minnende consument niet bepaald gemakkelijker op geworden. In eerste instantie doordat de relatief kleine beeldbuis TV’s met hun behoorlijk goede geluidsweergave, ineens plaats moesten maken voor veel grotere platte schermen met helaas ook een veel slechtere geluidskwaliteit.

De audioset volgde daarentegen precies een omgekeerde koers. Van losse componenten met een uitstekende weergave, naar een compacte totaalintegratie met op zijn best een flink beperkende geluidskwaliteit. Vergeet in deze context vooral ook niet de recente groep van ‘speciaal voor een beter TV geluid’ aangeboden soundbars. Want ook die slagen er vaak niet voldoende in om qua geluidsweergave gelijke tred met de alsmaar groeiende schermdiameters en de bijbehorende zeer hoge beeldkwaliteit te houden. Maar wat moet je dan als je bij dat mooie beeld graag ook over een werkelijk gelijkwaardige geluidskwaliteit wilt kunnen beschikken, maar daarbij niet meteen je prettige woonomgeving wilt opofferen? 

Lees verder op hifi.nl

Lees verder

B&W BOWERS & WILKINS
Rotel audio
ARCAM brengt het beste geluid
Sonos
Roon Labs streaming
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
QCI Quality Custom Install

Dealer van Bowers & Wilkins, Rotel, ARCAM, Cambridge Audio, Bluesound, Rega, Sonos en AudioQuest voor de regio Voorne-Putten, Zuid-Holland, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Rozenburg, Rotterdam en Nissewaard